Skip to main content

Højskoleophold på Marielyst Højskole

Højskoleophold på Marielyst Højskole 6. juli – 19. juli 2025

Der er en særlig stemning over badebyen Marielyst om sommeren, masser af hyggelige smårestauranter og forretninger kan friste, så sammen med et højskoleophold med masser af oplevelser, kan det kun blive en dejlig ferie, som GrønnegadeCentret tilbyder, kun for sine medlemmer.
På kurset er der særligt fokus på Sydhavnsøernes kulturhistorie, herregårde og kunst.
Vi skal på to heldagsudflugter bl.a. det mystiske Dodekalitten og til Rewentlov-Museet, hvor man kan opleve herregårdens liv fra 1700-tallet og frem.
På højskolen folder vi øernes udvikling ud, og ser på fremtiden, hvor Lolland om få år får fast forbindelse til Tyskland.
Morgenbadning på Danmarks bedste strand, for de morgenfriske, gåture med solnedgang på diget og ikke mindst det sociale samvær, hvor fællesspisning fra skolens berømte køkken er i højsædet.
Det færdige program med øvrige tilbud og aktiviteter, bla. ” Nykøbing Falster revyen”, masser af sang og bevægelse, kan afhentes i receptionen.
Prisen alt inkl. er kr. 8.700.-  for enkeltværelse, dobbeltværelse kr. 15.800. –
Buskørsel fra Centret, eller kørsel i egen bil.
Infomøde og tilmelding mandag den 6. januar kl. 13.00 eller ved henvendelse til Kirsten på Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 29469528

Det kunne være et julegaveønske, højskolen udsteder gerne gavekort.

Rejseudvalget KIrsten

Tilbage til toppen