Skip to main content

”Danmarks største efterretningsskandale”

Onsdag den 16. oktober kl. 18.30 - 20.30. Foredrag ved tidligere chefkriminalinspektør

Hans Jørgen Bonnichsen

En spionchef for Forsvarets Efterretningstjeneste har været fængslet sigtet for landsforræderi. Baggrunden er Politiets Efterretningstjenestes massive overvågning af chef for vores spionjægere, chefen i Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen.

Hans Jørgen Bonnichsen vil - med baggrund i sin indsigt fra 9 År som chefkriminalinspektør og PETs operative chef - argumentere for, at det er som ” at skyde gråspurve “ med kanoner. Han vurderer, at den socialdemokratiske regerings håndtering af sagen har været katastrofal i varetagelsen af rigets sikkerhed.

Foredraget er baseret på Bonnichsens erfaringer, men ikke mindst på grund af centrale kilder tæt på efterforskningen, og giver indblik i efterretningstjenestens dilemmaer og åbner op for diskussion om den rette varetagelsen af rigets sikkerhed!

Billetter købes via GrønnegadeCentrets hjemmeside eller i Centrets reception i perioden onsdag d. 2. oktober til mandag d. 14. oktober. Pris for foredrag samt øl/vand og sandwich: kr. 50,- for medlemmer og kr. 90 for ikke medlemmer

Arrangør: GrønnegadeCentrets Oplysningsudvalg.



Tilbage til toppen