Bevæg Dig For Livet beskrivelse

Hvilken aktivitet.

BEVÆG DIG FOR LIVET

Hvem er tovholder ( fulde navn, telefonnummer / mail)

Hans Rosenkvist, mobil 20 44 03 99 eller

mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad koster det

Ud over medlemskab af

GrønnegadeCentret

Ved supplerende deltagelse i Pensionist-motionsfodbold i samarbejde med Ålholm I F betales kr. 200,- i halvårligt kontingent.

Hvordan bliver jeg medlem af aktiviteten

Kontakt tovholder

Hvornår foregår aktiviteten

Onsdag 10.00-11.15

Fredag 10.00-11.15

Hvilket lokale opholder vi os i

 Fodboldbanerne på Selskov Stadion og

i GrønnegadeCentret

Hvad er vigtigt at vide

 

Beskrivelse af aktiviteten

 

NAVN:

"BEVÆG DIG FOR LIVET"  med FODBOLD og meget mere

FORMÅL:   Fitness og gymnastik, senioridræt med forskellige boldspil m.m. støttet af kommuneindsats skal gøre danskerne endnu mere aktive.

Omkring Idræt for Seniorerne er målet en vækst på 15 procent i foreningerne i aldersgruppen 60+. I 2025 skal 50 procent af danskerne være aktive i en idrætsforening, og 75 procent skal være fysisk aktive. - Fodbold og Fodbold Fitness har vist sig at være den allerbedste motionsform også i Seniortilværelsen -  både for mænd og kvinder.  Nogle medlemmer i GrønnegadeCentret har i knapt 3 år deltaget i et samarbejde med Ålholm Idrætsforening omkring Pensionist motionsfodbold. Den nye aktivitetsgruppe vil arbejde for en udbygning af dette samarbejde mhp øgede muligheder for, at flere af GCs mænd kan deltage i Pensionistfodbold samt tage initiativ til fodbold fitness for både kvinder og mænd.

BROBYGNING:  Aktivitetsgruppen "BEVÆG DIG FOR LIVET" vil bidrage til samarbejde mellem Hillerød Kommune, GrønnegadeCentret, DGI ,  Ålholm Idrætsforening og Campus Nordsjælland omkring Idræt for Seniorer.

FØLGENDE AKTIVETER KAN DU DELTAGE I:

FODBOLD FITNESS, FODBOLD FOR PENSIONISTER (mænd), GÅ/LØB (GoRun), desuden vil aktivitetsgruppen samarbejde med KROLF, PETANQUE, BORDTENNIS, CYKLING og DANS i GrønnegadeCentret. Med tiden måske også FLOORBALL m.m i samarbejde med DGI.

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM samt pris : 

Ved at kontakte Hans Rosenkvist, mobil 20 44 03 99 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan alene være med i aktiviteter i GrønnegadeCentret for kontingent  kr. 350,-  årligt.                  

Ved supplerende deltagelse i Pensionist-motionsfodbold i samarbejde med Ålholm I F betales kr. 200,- i halvårligt kontingent.     

 

   

Udskriv Email