Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Hillerøds eneste videoklub

Coronaperioden har på mange måder vendt op og ned på klubbens aktiviteter.

På den ene side har den betydet, at vi ikke har kunnet afholde møder som vi plejer. Den har også standset et projekt, vi havde gang i, om at producere en film om Louises ø ved Frederiksborg slot. Vi havde ellers fået støtte til dette projekt fra "Den lille færge" til indkøb af et par led lamper. Dem havde vi dog stor glæde af, da vi skulle filme i Æbelholt museum i forbindelse med en anden film.

På den anden side så har Coronatiden sat gang i flere enmands projekter, så vi faktisk er kommet ud af sæsonen 2020-21 med flere producerede film end de seneste 5 år.

 Da Coronaen slap sit greb om os, har vi flere gange haft succes med at kombinere videooptagelse i et skovturs-lignende koncept. Vi havde en udflugt til Eskilsø i marts og en fin dag på Pibe mølle i juni.

 Der er i sæsonen blevet produceret film om Æbelholt museum, Pibe mølle, Pøle Å, Thomas Dambos kæmpetrolde, Halloween i Skævinge.

 Vi glæder os til at komme i gang med fælles aktiviteter i den ny sæson og håber at der vil komme flere medlemmer med lyst til at lave videoer i et miljø, hvor vi hele tiden lærer lidt mere om, hvordan man gør sine videoer seværdige.

I november afholder vi Sjællandsstævne, hvor videoklubber fra Sjælland indsender deres film til uvildig bedømmelse og konkurrence og hvor vi mødes med ligesindede fra hele Sjælland.

Vi mødes om mandagen i GrønnegadeCentret.

Se mere på www.gc-videoklub.dk

Hans Henriksen

 

Udskriv Email