Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Forebyggelse af ensomhed

 Fantastisk tilbud til dig der er træt af at sidde meget alene hjemme alt er gratis for deltagerne.

Hillerød kommune har bevilliget et større beløb til ”Forebyggelse af ensomhed” særlig med henblik på den ensomhed der er opstået i kølvandet på Covid-19.

Kommunen har bedt GrønnegadeCentrets frivillige om at lave et program med foredrag, arrangementer, fællesspisninger og ture ud af huset, som kan få flere mennesker med ud i fællesskaber, give dem oplevelser og nye venner, og måske gøre dem interesseret i at blive medlem af GrønnegadeCenteret og fortsætte med at følge et hold eller gå til arrangementer.

Grønnegadecentret ligger i Grønnegade 15

Der er reklameret i Hillerød Posten og Frederiksborg Amts Avis, og uddelingen af billetter er begyndt. Så den der vil med, kan henvende sig derude og komme med (læs tidspunkterne for arrangementerne og for afhentning af billetter i avisen.)

Man kan komme med når man er bosiddende i Hillerød Kommune, er over 60 år og selvhjulpen.

For mange mennesker er det rigtig svært at møde alene op til noget nyt, hvor man formentlig ikke kender nogen. Derfor er det aftalt at en gruppe ”Frivilligværter” kan invitere en person, som ikke kender Grønnegadecentret endnu med, og sikre, at den person får en god oplevelse, og ser hvad centret har at byde på.

Jeg er Frivilligvært og de første arrangementer, hvor jeg vil invitere en person med er til:

  • Foredrag med Mikkel Beha den 30. september kl. 10.00-12.00, og
  • En Aften med bakkesangerinder den 1. oktober kl. 16.00-21.00 med lækker mad og drikke.

Udskriv Email