Skip to main content

Videoklub

Fredag den 24. marts kl. 15.00 præsenterer GrønnegadeCentrets videoklub de videoer,

som vi har produceret i de seneste par år.

Vi fortæller også om klubbens dagligdag og viser, hvordan man får noget seværdigt ud af de film, som du meget sandsynligt har optaget med din mobiltelefon, som du aldrig har fået taget dig sammen til at gøre til en sammenhængende film.

Har du lyst så kom og få en snak med os, for at finde ud af om videoklubben kunne være noget for dig.

GrønnegadeCentrets Videoklub (GCV) er en klub for de brugere af GrønnegadeCentret, der interesserer sig for at lave videofilm og -klip.

GCV arrangerer information og øvelser om, hvorledes man optager og redigerer videofilm. Det sker ved workshops, besøg af foredragsholdere, eksterne besøg og visning af medlemmernes egne film, ligesom man ser og evaluerer eksterne produktioner.

GCV deltager hvert år i konkurrencen ”Sjællandsstævnet", hvor videoklubber på Sjælland viser deres videoer for hinanden og hvor eksterne dommere finder de bedste film.
I 2022 fik vi en bronzemedalje og vandt publikumsprisen ved det årlige stævne.

GCV arrangerer mødeaftener for medlemmernes familie og venner samt GrønnegadeCentrets brugere.

Vi arbejder både med klubbens videoudstyr og med medlemmernes eget udstyr
Klubben råder over fuldt udstyr til produktion af videoer af høj kvalitet: videokamera, lydudstyr, lysudstyr, redigeringsudstyr og andet tekniske udstyr, som kan bruges i studiearbejde og i ”marken”. Fra tid til anden arrangerer vi små udflugter til nærområdet.

Her var vi nogle, der havde fundet forbi Skipperhuset i Sørup
 
Der er altid tid til snak og socialt samvær når vi holder møder i klubben
 

Hans Henriksen