EKSTRA: Vigtig information

november 2022 Vigtig Information for nye og gamle medlemmer fra bl.a. centerleder og bestyrelsen

Nyt fra centerleder

Kære alle

Nu kan vi snart ikke komme ind nogen steder uden at se, at det snart er jul. Det er blevet mørkere udenfor og vi har mere hyggelys indenfor. Det er også koldere udenfor og varmen indenfor i vores Center, har vi fået lov at holde på 21 grader. Vi har nok mærket det alle sammen, der skal spares på varme og strøm. Priserne er steget alle vegne og det er cafeens priser også. Alle penge, som I som medlemmer betaler i GC, er alle penge, som kommer tilbage til Centret. Det gælder alle indtægter lige fra cafeen til medlemskontingent. Hvert år holder vi nytårskur, fødselsdag, møder, frivilligfest og tovholderfest, som nogle af pengene går til. Så er der hele økonomien i driften, fra papir til løn til ansatte. Fra Centerbestyrelsen og Venner kan penge komme tilbage i form af gaver. Dem har vi fået mange af i årenes løb og kan nævne gardiner, markiser, ovn, støvsuger, lydanlæg, scene, hjemmeside, lysspot, ombetræk af stole og meget andet, som gavepengene er blevet brugt til. Så det overskud, som arrangementer og lotterier giver, får man som medlem glæde af igen. Bestyrelsen har også valgt, at give penge hvert år til at trykke Centerbladet, åbent hus og julegratiale og underholdning til frivillige og tovholdere. Derudover har GC modtaget penge fra flere fonde og fra vores aktivitet banko. Vi har et unikt opdateret hus, hvor solen altid skinner og som bruges flittigt af 1500 medlemmer. Jeg ønsker jer alle en rigtig god november måned.

Anette Høyer

Formanden

GrønnegadeCentret – et spændende hus!

 

For nylig afholdt Hillerød Kommune orienteringsmøde for byens borgere der har rundet 75 år.

På mødet blev der orienteret om diverse lovgivning og rettigheder for målgruppen og dertil kom en lang række indslag fra relevante kon-sulenter, organisationer og foreninger.

Der blev udleveret smagsprøver fra kommunens madleverandører og mange af byens foreninger var repræsenteret med en stand, hvor spørgelysten var stor.

GC lagde hus til og vi havde derfor alle tiders mulighed for at vise huset frem. Vi fik endda også lov til at fortælle om centrets tilbud i et 10 minutters indlæg.

Og hvor var det en stor fornøjelse at få lov til at introducere centrets visioner, aktiviteter og arrangementer og fortælle om den energi der til daglig driver centret.

Energien kommer fra frivillige, tovholdere, medarbejdere og alle vores medlemmer. Man bliver stolt over at repræsentere GC.

I disse tider skal vi glæde os over at bo i en kommune der værdsætter GC og prioriterer, hvad vi står for.

Centrets succes står og falder med at vi er til rådighed for alle 60+ borgere i byen og at vi er i stand til at løfte den opgave.

Opgaven med at drive centret udføres via en lang række udvalg der inden for deres områder tager initiativer og er ansvarlige over for de enkelte udvalgs kommissorier.

Centret er desuden organiseret med en række foreninger der varetager opgaver for specifikke aktiviteter fx gospelkor og billard.

Det er afgørende for GC´s succes at få alle disse tandhjul til at passe sammen og passe ind i GC overordnede vision – det ligger center-bestyrelsen meget på sinde at sikre rammer for at dette sker. 

Erik Ingerslev

Der er kommet nye regler omkring billedsamtykke.  

Med de nye regler, må vi gerne tage oversigtsbilleder, hvor man kan genkende ansigter uden samtykke (f.eks. billeder fra nytårskur eller frivilligfest). Tager man portrætbilleder, eller det der minder om det kræver det stadig samtykke.
Anette Høyer

Udskriv Email

Køn
Interesser

Hovedmenu

Søg på hjemmesiden