EKSTRA: Vigtig information

august 2022 Vigtig Information for nye og gamle medlemmer fra bla. centerleder og bestyrelsen

Nyt fra Centerleder

Kære alle

Jeg har haft en skøn ferie på solskinsøen Bornholm, hvor min mand og jeg har cyklet rundt i det dejlige landskab og spist røget sild. Jeg har selv været på højskole i Præstø med lækker mad og temaet yoga og dans dig glad. Der har været tid til familien og alle vores 9 børnebørn. Vi er blevet forkælet med spa, lækker mad og kasino på hotelovernatninger i Helsingør og Næstved.

Så nu tager vi hul på det sidste halvår af 2022, velkommen tilbage til vores unikke center.

Det er unikt at centret har over 170 frivillige/tovholdere, som stiller op for alle vores medlemmer. Alle vores aktiviteter har en tovholder. Vores redaktion, diverse udvalg, musik, vander blomster og meget andet er drevet af frivillige. I den daglige drift, som cafe, reception og rengøring, har vi tæt på 70 frivillige. De er her 1 gang om ugen eller mere. De servicerer alle medlemmer og gør det allerbedste de kan, for at alle føler sig godt tilpas. Frivilligheden er ingen selvfølge. Ligesom frivillige gør noget godt for alle medlemmer, så er det også vigtigt, at alle medlemmer værdsætter frivilligheden. Et tak og et smil, er en stor løn for alle vores frivillige og for den fritid de bruger. Så lad os gå smilende ind i sidste halvår af 2022 og glæde os over frivilligheden i GrønnegadeCentret.

                                
Rengøring i GrønnegadeCentret
Hillerød Kommune, har fundet penge til, at vi får udført rengøring i GrønnegadeCentret i resten af 2022. Vi har søgt om rengøring fra Hillerød Kommune fremover. Det vil vi høre mere om til efteråret. Tovholdere, skal som I plejer, aflevere lokaler til aktiviteten bagefter. Der hænger opslag ved døre i alle lokaler: ”sådan forlader du lokalet”.
Vi mangler stadig hjælp til hovedrengøring i uge 28. I kan tilmelde jer i receptionen.

Motionsopkrævning
I juni/juli måned vil der blive opkrævet kr. 400,-  i motionskontingent for perioden 1. august 2022 til 30. juni 2023. Vi får nyt opkrævningssystem, så der kan være nogen begyndervanskeligheder, som vi håber, at I vil bære over med.

Anette Høyer

 

 

Formanden

 Velkommen tilbage til GrønnegadeCentret efter en forhåbentlig dejlig sommer – der jo slet ikke er ovre endnu!

Vi begynder stille og roligt at starte alle vores aktiviteter og arrangementer op og inden længe er der fuld blæs på.

For et år siden stod vi foran en lang række arrangementer via den ensomhedspulje vi fik del i. Rigtig mange af centrets egne medlemmer fik stor fornøjelse af at deltage i de mange spændende arrangementer, men også mange ikke- medlemmer fik mulighed for at deltage, hvilket resulterede i 180 nye medlemmer. Det at mange borgere i Hillerød får gode oplevelser hos os og lyst til at melde sig ind, betyder meget for centrets fremtid. Den strategi er medvirkende til at vi på årets gene-ralforsamling besluttede at bestyrelsen skulle arbejde videre med en ordning der gør det muligt for ikke-medlemmer at deltage i flere arrangementer der foregår i GrønnegadeCentret. Vi iværksætter nu mulighed for at ikke-medlemmer mod en merpris på 50 %, kan deltage i arrangementer der foregår i centret. Vi vil evaluere ordningen efter 1 års prøve.

Det er vigtigt samtidig at gøre opmærksom på at det selvfølgelig kræver medlemskab at deltage i GrønnegadeCentrets aktiviteter.

Erik Ingerslev

 

 

 

Der er kommet nye regler omkring billedsamtykke.  

Med de nye regler, må vi gerne tage oversigtsbilleder, hvor man kan genkende ansigter uden samtykke (f.eks. billeder fra nytårskur eller frivilligfest). Tager man portrætbilleder, eller det der minder om det kræver det stadig samtykke.
Anette Høyer

Udskriv Email

Køn
Interesser

Hovedmenu

Søg på hjemmesiden