Dragørturen

Dragør-turen

dragør

Solen skinnede smukt, men uf hvor var det koldt denne tirsdag mor­gen, hvor 50 for­ventningsfulde og gla­de brugere fra Grøn­ne­gadeCentret skulle på tur til Dragør.

Bussen lod vente på sig, og det viste sig, at den var kørt i stykker. Annette Høyer - der skulle med på turen - fik samlet alle indendørs, og den indre varme blev genoprettet med en enkelt til halsen.

Stemningen var stadig i top, da vi med 3 kvarters forsinkelse kunne komme med bussen. Lilli havde fundet et par dejlige sange, og hun sang undervejs bl.a. for på ”Nu går våren gennem (Dragør) …” Britta er gammel Amagerpige, og hun gav undervejs mange informationer om Dragør.

Den smukke gamle by ved vandet, har mange smalle gader, hvor bussen ikke kan køre. Efter formiddagskaffe og nybagte kager nede ved havnen, lod vi derfor bus være bus og gik i grupper op gennem byen, hen mod den smukke Dragør kirke.

Kirken er utroligt smuk, og man føler sig nærmest omfavnet ved ankomsten. Efter et grundigt kig, var der tid til et besøg på kirkegården, hvor flere kendte er begravet. Dirch Passers grav er lidt overraskende meget enkel. Vi ledte også efter Otto Leisners grav, men han er bisat i fællesgraven. Tilbage til bussen og hjem til centret, hvor Yvonne havde forberedt en dejlig frokost.

Vi vil gerne sige en stor tak til alle deltagere. Det er en fornøjelse at arrangere noget for så glade og positive GC-brugere. Vi går snart i gang med planlægningen af heldagsturen den 22. august.

Lilli Hauberg og Britta Brylov