Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Grønnegadecentret 25 år.

 

I 2020 fylder Grønnegadecentret 25 år

I den anledning kunne vi godt tænke os at interviewe nogle af jer, som har været med i mange år, for at høre hvordan I har oplevet udviklingen:
Hvordan oplever I, at de årgange der benytter centret nu er anderledes end dem, der var her fra starten? Hvad har været de største succeser, og hvad blev et ”flop”, som ikke skal gentages? Hvordan passer tilbuddene nu til brugernes forventninger? Hvordan tror I centret ser ud om 20 år?
Er du frisk på at lade dig interviewe eller kender du en, der bør spørges, så kontakt venligst redaktionen med et tip.
Det vil også være dejligt, hvis nogle af jer vil fortælle lidt om jeres eget liv. I behøver ikke selv at skrive, men kontakt vores journalist og fortæl f.eks. om dengang I sejlede, dengang I rejste ned i Europa på tommelfingeren, sjove ting jeres børn/børnebørn har sagt eller gjort, hvordan et menneske eller en bestemt beslutning har gjort en forskel for jer i jeres liv - eller noget helt andet.
Det kan være svært for os selv at forestille os, at netop vores liv og vores historie kan være spændende for andre, men her er så mange mennesker og så mange historier, at det vil være fantastisk at få nogle af dem frem.
Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læg en seddel i redaktionens kasse i Mimosen.


Centerredaktionen

Udskriv Email