Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Ny journalist

Else Flydal er vores nye journalist.

Jeg hedder Else Flydal og er holdt op med at arbejde i efteråret 2017. Jeg snakkede med Johnny, som er i caféen. Johnny ville gerne vise mig rundt her i centret, og her er jo rigtig dejligt og inden jeg fik set mig om, havde jeg fået en ny stilling, nemlig som journalist med base i redaktionen.

Jeg er sygeplejerske og sundhedsplejerske og har brugt hele mit arbejdsliv på børn og familier, så en ”rigtig” journalist er jeg ikke, men jeg kan godt lide at skrive, og jeg vil prøve at udfylde rollen som journalist, så godt som jeg kan.

Jeg har været på Grønland i to perioder siden jeg blev arbejdsfri, begge gange i Aasiaat, det tidligere Egedesminde, hvor jeg også skal tilbage til i det nye år. Jeg er meget glad for fortsat at kunne arbejde med mit fag, og på Grønland er der brug for sundhedsplejersker såvel som medarbejdere fra alle fag inden for hospitalsvæsenet:

læger, sygeplejersker, bioanalytikere, fysioterapeuter osv. men også politifolk, tandlæger, sagsbehandlere, lærere mv. der ofte kommer fra Danmark.

Grønlands befolkning er kun på godt 55.000 mennesker, mange bor afsides, og har derfor ikke fået så meget uddannelse nogen har været i Danmark men trivedes ikke og fik aldrig den uddannelse, de havde drømt om, så alt i alt er der meget lange udsigter til at Grønland kan være selvforsynede med de fagpersoner der er brug for i et moderne samfund.

Her i min start i GrønnegadeCentret kommer jeg rundt for at få udfyldt et aktivitetsskema hos dem af jer som er tovholdere, som ikke allerede har udfyldt jeres skema. Jeg tænker det er en god måde for mig at lære jer lidt at kende og for jer at se, hvem jeg er.

   Else Flydal

Udskriv Email