Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Ny aktivitetsgruppe bevæg dig for livet

FORMÅL: Fitness og gymnastik, senioridræt med forskellige boldspil m.m.

støttet af kommuneindsats skal gøre danskerne endnu mere aktive.

"BEVÆG DIG FOR LIVET" med FODBOLD og meget mere, Hillerød Kommune modtog 2018 hæder som den bedste idrætskommune i Nordsjælland.

Omkring Idræt for seniorerne er målet en vækst på 15 procent i foreningerne i aldersgruppen 60+. I 2025 skal 50 procent af danskerne være aktive i en idrætsforening, og 75 procent skal være fysisk aktive.

- Fodbold og Fodbold Fitness har vist sig at være den allerbedste motionsform også i Seniortilværelsen - både for mænd og kvinder. Nogle medlemmer i GrønnegadeCentret har i knapt 3 år deltaget i et samarbejde med Ålholm Idrætsforening omkring Pensionist motionsfodbold.

Den nye aktivitetsgruppe vil arbejde for en udbygning af dette samarbejde m.h.p. øgede muligheder for, at flere af GCs mænd kan deltage i Pensionistfodbold samt tage initiativ til fodbold fitness for både kvinder og mænd.

BROBYGNING: Aktivitetsgruppen "BEVÆG DIG FOR LIVET" vil bidrage til samarbejde mellem Hillerød Kommune, GrønnegadeCentret, DGI , Ålholm Idrætsforening og Campus Nordsjælland omkring Idræt for Seniorer.

FØLGENDE AKTIVETER KAN DU DELTAGE I:
FODBOLD FITNESS, FODBOLD FOR PENSIONISTER(mænd), GÅ/LØB (GoRun), desuden vil aktivitetsgruppen samarbejde med KROLF, PETANQUE, BORDTENNIS, CYKLING og DANS i GrønnegadeCentret. Med tiden måske også FLOORBALL m.m i samarbejde med DGI.

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM samt pris : Ved at kontakte Hans Rosenkvist, mobil 20 44 03 99 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan alene være med i aktiviteter i GrønnegadeCentret for kontingent kr. 350,- årligt.

Ved supplerende deltagelse i Pensionist-motionsfodbold i samarbejde med Ålholm I F betales kr. 200,- i halvårligt kontingent. TOVHOLDER: Hans Rosenkvist
Der er p.t. (marts 2019) 6 GC- medlemmer i aktiviteten " BEVÆG DIG FOR LIVET".
-

Udskriv Email