Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Vigtig information

Tryk på 'Læs mere' herunder for at se oversigten

Udmeldelse af GrønnegadeCentret 2020.
Et medlemskab i GrønnegadeCentret løber for et kalenderår. Ud-meldelse skal foretages senest januar i det kommende år og skal ske ved henvendelse i centrets reception. Her vil receptionen sørge for det praktiske. Udmeldelse gælder fra næste kalenderår, dvs. at man ikke får sine penge retur, hvis man udmelder sig i indeværende kalenderår.
Anette Høyer

Kære alle.

4 krammere om dagen er en del af vores kultur i GrønnegadeCentret. Omsorgsfuld berøring har stor betydning for vores psykiske og fysiske velvære og er livgivende. Når vi krammer, bliver vi gladere, venligere og slapper mere af. På længere sigt kan fraværet af nærhed og berøring være medvirkende til stress, depression og en dyb følelse af ensomhed.

Vi har to former for basal sult, den ene er hudsult. Hudsulten kan mættes ved, at man bliver rørt ved, strøget over huden eller holdt om. Den anden er sult efter mad. At kramme og få noget godt at spise og være en del af et fællesskab er noget af det, vi kan i GrønnegadeCentret.
Det sidste halve år har der ud over vores faste aktiviteter været søndagsbanko, sejlads på slotssøen, Frank og Fyrene, modeopvisning, spiseklub, filmklub, foredrag, fredagsbar også med stegt flæsk og persillesauce, Teknologi bazar og åbent hus. Nu venter Mortensaften, julemarked, julegospel, julefrokost og juletræsfest. Det er jo fantastisk, at over 170 frivillige og vores Venner stiller op i mange sammenhænge og sørger for, at vores 1600 medlemmer mættes med kram, mad og kan komme i et fællesskab. Tak for jeres omsorg og jeres tid.

Som noget nyt starter vi træværksted og Repair Cafe op, så torsdag den 14. november kl. 12.00 byder centret på lidt at drikke og musik. Du kan allerede samme dag have noget med, som du skal have repareret.
Anette Høyer

{slider=I 2020 fylder GrønnegadeCentret 25 år }

I den anledning kunne vi godt tænke os at interviewe nogle af jer, som har været med i mange år, for at høre hvordan I har oplevet udviklingen: 

Hvordan oplever I, at de årgange der benytter centret nu er anderledes end dem, der var her fra starten? Hvad har været de største succeser, og hvad blev et ”flop”, som ikke skal gentages? Hvordan passer tilbuddene nu til brugernes forventninger? Hvordan tror I centret ser ud om 20 år?
Er du frisk på at lade dig interviewe eller kender du en, der bør spørges, så kontakt venligst redaktionen med et tip.
Det vil også være dejligt, hvis nogle af jer vil fortælle lidt om jeres eget liv. I behøver ikke selv at skrive, men kontakt vores journalist og fortæl f.eks. om dengang I sejlede, dengang I rejste ned i Europa på tommel-fingeren, sjove ting jeres børn/børnebørn har sagt eller gjort, hvordan et menneske eller en bestemt beslutning har gjort en forskel for jer i jeres liv - eller noget helt andet.
Det kan være svært for os selv at forestille os, at netop vores liv og vores historie kan være spændende for andre, men her er så mange mennesker og så mange historier, at det vil være fantastisk at få nogle af dem frem.
Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læg en seddel i redaktionens kasse i Mimosen.

Centerredaktionen

 Selvom alle hold nu er godt i gang, så kommer her en opfordring til medlemmer, der måske har en god ide til en aktivitet, der endnu ikke udbydes - eller som har lyst til at hjælpe til som tovholder: Tag fat i vores centerleder eller bestyrelse og få en snak om mulighederne.

Nu bevæger vi os med hastige skridt frem mod vores 25 års jubilæum den 17. marts 2020. Forberedelserne er allerede i fuld gang. Det er bestyrelsens klare mål, at det skal fejres på en sådan måde, at alle medlemmer får mulighed for at lægge turen forbi GrønnegadeCentret og deltage i jubilæumsugens aktiviteter.

Som det vil fremgå andetsteds i bladet, sættes der i november fokus på demens. Hillerød kommune er sammen med 7 andre kommuner gået sammen om at skabe et mere demensvenligt Nordsjælland. Det vil vi i centret gerne støtte op om, og det gør vi gennem kursus- og informationsarrangementer i november. Hermed en opfordring til alle om at deltage i arrangementerne og få viden om demens.

Erik Ingerslev

Skylle-tørre toiletter

I forbindelse med et velfærdsteknologisk projekt i Hillerød Kommune

har vi fået etableret nye skylle-tørre toiletter.

De er nemme at bruge og fungerer som elektronisk toiletpapir.

Du kan dog stadigvæk benyttet toilettet, som du plejer, hvis du ikke ønsker at bruge den nye funktion. Mere information hænger på toilettet og du er velkommen til at kontakte June eller Yvonne.

Askebæger

Efter ønske fra Tovholderne har vi flyttet askebægeret ved hovedindgangen.

Det er uhensigtsmæssigt at der står folk og blokerer foran indgangen.

Askebægeret er sat på væggen ved cykelstativet.

Vi håber, at alle jer der kommer på cykel, stadigvæk kan finde en plads,

samtidig med at folk kan komme til askebægeret.

Ellers henviser vi til askebægeret på udeområdet ved cafeen.

Der er begyndt at blive uddelt parkeringsbøder,

hvis ikke regler overholdes ved parkering 

på Grønneager

Billede af nyt skilt ved parkering ude foran hovedindgang.

Samme skilt er opsat på parkering ved indgang til Yvonne og Junes kontor.

Nyt om Parkering

Driftschef i KAB / Frederiksborg Boligselskab Børge Frisbæk har orienteret GrønnegadeCentret om, at der vil blive etableret P-kontrol på de 8 pladser centret låner ad Grønneager. 
Ordningen blev etableret på initiativ af Bestyrelsen i Boligforeningen, hvorunder Grønneager hører. Baggrunden er, at man vil sikre bebyggelsens beboere P-plads i forbindelse med deres bolig.
Det bliver Cityparkering, der står for kontrollen. 
For at undgå parkeringsbøde ved at benytte en af de 8 pladser, som med skiltning markerer at GrønnegadeCentrets brugere kan benytte disse pladser, skal bilens registreringsnummer ved parkeringens start skrives på en skærm i receptionen.
Det anbefales, at de 8 pladser kun benyttes af de brugere, som planlægger ophold i centret i 4 timer ad gangen eller mere!!
Ordningen er iværksat fra den. 1. juli 2018. 
                                                                                                                                                                                  Centerbestyrelsen Hans Rosenkvist

 

 

 

Udskriv Email