Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Vigtig information

Tryk på 'Læs mere' herunder for at se oversigten

Udmeldelse af GrønnegadeCentret 2020.
Et medlemskab i GrønnegadeCentret løber for et kalenderår. Ud-meldelse skal foretages senest januar i det kommende år og skal ske ved henvendelse i centrets reception. Her vil receptionen sørge for det praktiske. Udmeldelse gælder fra næste kalenderår, dvs. at man ikke får sine penge retur, hvis man udmelder sig i indeværende kalenderår.
Anette Høyer

Nyt fra centerleder
Velkommen til 2020 og til det år, hvor GrønnegadeCentret har 25 års jubilæum. Vi har et hus, rammerne, som Hillerød Kommune stiller til rådighed. Det levende vi putter i, det er dig og mig - ja alle medlemmer og ansatte. Det er jer, som skaber ånden og fællesskabet. Her i huset bliver man som medlem en del af en hverdag, hvor der ”sker noget”. Ikke 2 dage er ens. Fælles for alle dage er, at vi har et team af mange frivillige, tovholdere og få ansatte, der brænder for at gøre GC til et unikt socialt sted for seniorer. Det er jer, der er med til at tage imod nye medlemmer. Kunsten er at få medlemmerne til at føle sig velkomne. Det er en fælles opgave at være imødekommende, hjælpsom, smilende og venlig. Det gode værtsskab kommer vi til at tale meget mere om i det nye år.
Der er mere end 170 frivillige, som servicerer 1.550 medlemmer hele året. Det er fantastisk at opleve, at så mange ildsjæle stiller op hver dag og i så mange sammenhænge. Så hvis ekspeditionen ved kassen går lidt langsomt, kaffen er kold, rejemaden ikke er lige så stor som sidste gang, en dato er forkert i bladet, eller bordplanen ikke lige passer - så husk at der står en frivillig bag hver opgave. De bruger deres dyrebare tid for at yde sit bedste for dig.
Vi har hele året forskellige festlige arrangementer, som vores bestyrelse og Vennerne står for. Centret har igen i 2019 fået gaver af overskuddet. Tusind tak til Vennerne for mikrofoner, eksternt lydanlæg, gulvvasker som er taget flittigt i brug og til bestyrelsen for reklame roll-up af GrønnegadeCentret samt julegratiale til vores tovholdere og frivillige.
Vi har jo også alle vores faste aktiviteter, arrangementer og traditioner, som alt sammen er med til at løfte livskvaliteten. Det giver et stærkt socialt fællesskab, hvor I som medlemmer kan bruge jeres kompetencer og gøre gavn. Det er vigtigt at blive opslugt af noget vi nyder, noget der kan være meningsfyldt, at blive tanket op med succesoplevelser, at få samværsfølelsen, at føle at man hører til. Lad os sammen gå ind i 2020 med denne fællesskabsfølelse og vide, at tilsammen er vi gode. Jeg glæder mig til at skåle nytåret 2020 ind med jer fredag den 3. januar.

Anette Høyer

{slider=I 2020 fylder GrønnegadeCentret 25 år }

I den anledning kunne vi godt tænke os at interviewe nogle af jer, som har været med i mange år, for at høre hvordan I har oplevet udviklingen: 

Hvordan oplever I, at de årgange der benytter centret nu er anderledes end dem, der var her fra starten? Hvad har været de største succeser, og hvad blev et ”flop”, som ikke skal gentages? Hvordan passer tilbuddene nu til brugernes forventninger? Hvordan tror I centret ser ud om 20 år?
Er du frisk på at lade dig interviewe eller kender du en, der bør spørges, så kontakt venligst redaktionen med et tip.
Det vil også være dejligt, hvis nogle af jer vil fortælle lidt om jeres eget liv. I behøver ikke selv at skrive, men kontakt vores journalist og fortæl f.eks. om dengang I sejlede, dengang I rejste ned i Europa på tommel-fingeren, sjove ting jeres børn/børnebørn har sagt eller gjort, hvordan et menneske eller en bestemt beslutning har gjort en forskel for jer i jeres liv - eller noget helt andet.
Det kan være svært for os selv at forestille os, at netop vores liv og vores historie kan være spændende for andre, men her er så mange mennesker og så mange historier, at det vil være fantastisk at få nogle af dem frem.
Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læg en seddel i redaktionens kasse i Mimosen.

Centerredaktionen

Formanden
Et nyt år står foran os. Heldigvis for det!
Hvad det nye år kommer til at rumme af glæder, oplevelser og sorger, ved vi ikke her ved indgangen - men det gælder nok for os alle: At vi håber på det bedste - at det bliver mindst lige så godt som det gamle år - ja for nogles vedkommende måske at det bliver et meget bedre år end det gamle.
Med vores 60+ livserfaringer har vi lært, at vi ikke udelukkende selv er herre over, hvordan et nyt år forløber. Det går ikke altid, som vi kunne ønske os.
Men heldigvis kan vi hver især være med til at præge årets gang, og dermed gøre vores til, at 2020 bliver et godt nytår. Et vigtigt element i det daglige handler om, at vi trives. Det være sig hjemme, i familien, på arbejdspladsen, i klubben og ikke mindst i GrønnegadeCentret. Vi råder ikke over et trivselsbarometer i centret, men jeg har en klar fornemmelse af, at et meget stort antal af vores medlemmer trives særdeles godt. Det tyder det på, når så mange medlemmer kommer uge efter uge. Trivsel, glæde og samvær med andre er vigtige elementer, når vi skal tager hul på et nyt år - og det er der sikkerhed for at møde i vores dejlige center.
2020 bliver året, hvor vi skal fejre GrønnegadeCentrets 25 år - senere skal vi overvære årets revy og grine, så vi falder ned af stolene. Vi skal også synge og spille, dyrke masser af motion inde og ude, og meget meget mere. Vi har alle noget at se frem til, og jeg ved, at rigtig mange af husets medlemmer og venner vil gøre deres yderste for at sikre den gode trivsel.
Jeg vil hermed gerne have lov at takke alle frivillige og tovholdere, medarbejdere og centerbestyrelse for et super dejligt samarbejde i det gamle år - og samtidig ønske alle medlemmer et godt og lykkebringende nytår 2020.

Erik Ingerslev

 

Skylle-tørre toiletter

I forbindelse med et velfærdsteknologisk projekt i Hillerød Kommune

har vi fået etableret nye skylle-tørre toiletter.

De er nemme at bruge og fungerer som elektronisk toiletpapir.

Du kan dog stadigvæk benyttet toilettet, som du plejer, hvis du ikke ønsker at bruge den nye funktion. Mere information hænger på toilettet og du er velkommen til at kontakte June eller Yvonne.

Askebæger

Efter ønske fra Tovholderne har vi flyttet askebægeret ved hovedindgangen.

Det er uhensigtsmæssigt at der står folk og blokerer foran indgangen.

Askebægeret er sat på væggen ved cykelstativet.

Vi håber, at alle jer der kommer på cykel, stadigvæk kan finde en plads,

samtidig med at folk kan komme til askebægeret.

Ellers henviser vi til askebægeret på udeområdet ved cafeen.

Der er begyndt at blive uddelt parkeringsbøder,

hvis ikke regler overholdes ved parkering 

på Grønneager

Billede af nyt skilt ved parkering ude foran hovedindgang.

Samme skilt er opsat på parkering ved indgang til Yvonne og Junes kontor.

Nyt om Parkering

Driftschef i KAB / Frederiksborg Boligselskab Børge Frisbæk har orienteret GrønnegadeCentret om, at der vil blive etableret P-kontrol på de 8 pladser centret låner ad Grønneager. 
Ordningen blev etableret på initiativ af Bestyrelsen i Boligforeningen, hvorunder Grønneager hører. Baggrunden er, at man vil sikre bebyggelsens beboere P-plads i forbindelse med deres bolig.
Det bliver Cityparkering, der står for kontrollen. 
For at undgå parkeringsbøde ved at benytte en af de 8 pladser, som med skiltning markerer at GrønnegadeCentrets brugere kan benytte disse pladser, skal bilens registreringsnummer ved parkeringens start skrives på en skærm i receptionen.
Det anbefales, at de 8 pladser kun benyttes af de brugere, som planlægger ophold i centret i 4 timer ad gangen eller mere!!
Ordningen er iværksat fra den. 1. juli 2018. 
                                                                                                                                                                                  Centerbestyrelsen Hans Rosenkvist

 

 

 

Udskriv Email