Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Afspændingspædagoger

Vi er studerende i praktik her hos jer i GrønnegadeCentret, mandag, tirsdag, og onsdag til og med uge 22. 

Vi hedder Linnea og Bénédicte, og vi er studerende i praktik her hos jer i GrønnegadeCentret, mandag, tirsdag, og onsdag til og med uge 22.
Vi læser til psykomotoriske terapeuter, som tidligere hed afspændingspædagoger. Som del af vores praktik vil vi gerne invitere jer til psykomotorisk undervisning og behandling, som vi skal øve os i. Så hold øje med vores opslag! Der vil i få mere at vide om, hvad vi tilbyder. Vi glæder os til at møde jer og lære jer at kende!

Psykomotorisk behandling består typisk af tre dele: samtale, manuel behandling og instruktion i øvelser. Behandlingen er et samarbejde mellem terapeut og klient. Psykomotoriske terapeuter behandler både fysisk og psykisk relaterede problematikker, f.eks.: smerter, hovedpine/migræne, stress, sorg, søvnbesvær, angst, depression og andet.
Psykomotorisk undervisning er bevægelse af kroppen af varierende grad, tilpasset deltagerne. Det kan være f.eks. led opvarmning, balancetræning, fysisk træning, awareness, mindfulness, afspænding, og kropsbevidsthed. Undervisningen kan indeholde elementer af leg eller dans, og der kan være øvelser i grupper, par, eller individuelt.
Se mere her: http://www.dap.dk/psykomotorik/faget

Udskriv Email