Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Demens - styrk livet

Styrk livet

Tirsdag den 1. november kl. 10.00 – 12.00

demens

Drømmen om et demensvenligt Danmark

Pia Bregenholt, demenskoordinator i Hillerød kommune, besøger igen centret for at fortælle om dette vigtige emne og giver følgende introduktion:

Udfordret af demens
Når man får en demenssygdom, mister man ikke alene hukommelsen. Dagligdags ting som at finde vej eller handle kan pludselig blive en vanskelig eller umulig opgave. Mange vil også opleve at føle sig isoleret.
Livet med demens kan blive meget lettere og gladere, hvis man møder forståelse og får en hjælpende hånd.

Demensvenner gør en forskel
Alzheimer foreningen drømmer om et demensvenligt Danmark og vil derfor finde 100.000 demensvenner, der på forskellig vis har lyst til at støtte mennesker, der er ramt af demens.
En demensven er en person, der rækker hånden frem, når han eller hun møder et menneske med demens – for eksempel derhjemme, i opgangen, på villavejen, i butikken, på arbejdspladsen eller der, hvor personen med demens måske er kommet på afveje eller har brug for hjælp.

Vil du også være demensven?
Kom og bliv inspireret til, hvordan du med små handlinger kan gøre en positiv forskel for personer, der har en demenssygdom. Der vil være mulighed for at blive demensven, og det er ganske gratis. Man kan også tilmelde sig som demensven på www.demensven.dk.

Bliv klogere på, hvordan du kan gøre livet nemmere for mennesker med demens.

Arrangementet er gratis.


Sundhedsudvalg, Hillerød Kommune/Ældresagen

Udskriv Email