Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Formanden juni

Velkommen tilbage , sådan da……… Her ved sommerens begyndelse er der langt om længe

kommet skred i genåbningen af GrønnegadeCentret. De fleste af centrets aktiviteter er atter ved at åbne op – ikke helt som før coronaen. Der er stadig restriktioner der skal overholdes. Men vi er i gang igen!!

Vi har alle ærgret os over nedlukningen i centret og vi har gennem lang tid bare gået og glædet os til igen at kunne mødes og nu er vi mere klar end nogensinde!
Der er lagt mange kræfter i at kunne genåbne centret.

Tovholdere, frivillige og centrets medarbejdere står klar til at tage imod Jer.

Efter 14 måneder med aflysninger af stort set alle fritidsaktiviteter, fester og koncerter, samvær i større grupper etc. vil vi gøre alt for at få hverdagen til at vende tilbage for vores mange medlemmer.

Bestyrelsen har siden covid-starten fulgt myndighedernes og dermed Hillerød Kommunes restriktioner 100%. Det ved vi godt ind imellem har været til nogen frustration blandt medlemmer, men ikke desto mindre har vi holdt fast og gør det stadig. Derfor er vi også trygge ved den genåbning der nu finder sted, så det er muligt at byde velkommen til alle medlemmer.

Vi skal stadig overholde restriktioner og passe på hinanden, men centret kan nu igen åbne sine døre, så holdene kan mødes og gennemføre deres aktiviteter.

Og Cafe ”Det glade hjørne” står klar med alle sine herligheder.
Endelig er der også sket en række nye tiltag. På græsarealet ved cafeen er der opstillet et telt, masser af havemøbler og sjove sommerspil er klar, så alle kan fornøje sig og samtidig få rørt sin krop der trænger efter 14 måneder i coronaens tegn.

Velkommen tilbage i GrønnegadeCentret.

Udskriv Email