Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Facebook blevet til en gruppe

GrønnegadeCentrets Facebook Side har nu været i gang i mere end en måned.

Den er blevet taget godt imod vidt og bredt, men havde det problem, at opslag fra medlemmerne skulle forbi administrator for at blive offentlige. Det har vi nu rådet bod på ved at oprette en faceboogruppe som fungerer næsten som en helt almindelig facebook profil som vi er rigtigt mange der selv har. Gruppen har fået navnet ”GrønnegadeCentret i Hillerød, mødested for seniorer” 

Første gang du åbner for gruppen skal du blot trykke på knappen “Bliv Medlem” så vil du i løbet af kort tid blive medlem af gruppen. 

Som medlem af gruppen kan du frit lægge opslag med tekst, billeder og videoer på gruppens facebook, og de vil straks være synlige for alle i gruppen. Du kan selv redigere og evt. slette egne opslag. Administrator kan slette opslag hvis de ikke holder “god tone” 

Så har du et budskab du gerne vil dele med andre i denne gruppe, så kom til tasterne og lad os alle se det. 

Har du brug for hjælp til et opslag, kan du altid sende en mail til Mogens Durup Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Jens-Jørgen Larsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Links til Facebook gruppen: 

https://www.facebook.com/groups/750221025632314 

Er du ikke selv på Facebook anbefaler vi, at du følger Ældre Sagens guide til at komme på Facebook, det er nemmere end du tror.

Udskriv Email