Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Igang med det nye år 2021

Kære medlemmer i GrønnegadeCentret. Så er vi i gang med det nye år 2021 -  og det kan kun gå fremad!

2020 har været et helt usædvanligt  år og alle  medlemmer har været påvirket af COVID 19 på den ene eller anden måde. Nogle har været ramt af sygdom, rigtig mange af ensomhed – nogle er frustrerede nu på 12 mdr. – alt det har vi været fælles om.
 Men hvad vi også er fælles om det er, at vi med glæde og forventning ser frem  til en genåbning af GrønnegadeCentret. Vi ser frem til at få gang i alle vores dejlige aktiviteter, hyggen  i ”Det glade hjørne” og ikke mindst gensynet med de mange gode venner vi finder i hele medlemskredsen. Hvornår vi kan påbegynde genåbningen, ja det er vi efterhånden vant til ikke at kunne sige helt nøjagtigt,  men med vaccinernes indtog er der håb om at det er inden for rækkevidde.
Årets generalforsamling er foreløbig udsat og der vil, så snart der er mulighed for at samles i større antal, blive indkaldt  efter gældende vedtægter. Indtil da vil den nuværende bestyrelse arbejde videre .

I slutningen af 2020 modtog vi en bevilling fra statens pulje som skulle omsættes til nogle tiltag der kan medvirke til at styrke fællesskab blandt ældre, og dermed mindske ensomheden i en coronatid.
Bestyrelsen tog en rask beslutning om at føre nogle af de gode ideer fra motionisternes tovholdermøde ud i livet. Et forsøg på at skabe rammer for at kunne mødes i mindre grupper uden for centrets indendørs  lokaler, hvor der i det daglige er begrænsninger for at kunne mødes.
Der opstilles et 40 m2 partytelt på græsset mellem centret og Jensensvej. Teltet forsynes med gulv,  varmekilder  og havemøbler
Vi har investeret i en lang række sjove og udfordrende genstande der skal  opstilles og benyttes i teltet, og på udendørs arealer. Det drejer sig bl.a. om udendørs bordtennis, airhocky, gigantskak og en lang række sjove spil der samtidig giver mulighed for at bevæge og motionere sig.
Stock vektor af 'cirkus, telt, fest'


I løbet af foråret håber vi således  at komme nærmere det fællesskab, samvær og hygge der er karakteristisk i GrønnegadeCentret. Vi afventer med spænding myndighedernes udmeldinger om forsamlingsantal der er afgørende for at vi får gang i vores aktiviteter.
Bestyrelsen holder til stadighed et vågent øje med udviklingen, og er klar til at iværksætte genåbning så snart det er muligt.
Vi vil gerne rette en tak til medarbejderne for det arbejde der udføres i nedlukningsperioden – og samtidig rette en stor tak til frivillige og tovholdere der står klar til at tage i mod GrønnegadeCentrets tålmodige medlemmer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Udskriv Email