Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Nyt fra Højskolesangklubben

Det er dejligt, at vi er kommet i gang med højskolesangen, men der er lidt malurt i bægeret.

Vi er alle i den såkaldte risikogruppe, og da vi mødes for at synge, skal der holdes ekstra afstand. Vi må derfor desværre kun være 50 personer i lokalet.

Vores klub har 121 medlemmer, så der er kamp om pladserne. Det var derfor nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det viste sig så, at når folk checkede ind, blev de skrevet på til næste gang.  Denne lidt uretfærdige automatik gælder desværre ikke mere, for på den måde, vil det altid være de samme 50 personer, som kan komme med. Vi bliver desværre nødt til at gå over til telefonisk tilmelding til receptionen (7232 6820), og man kan kun tilmelde sig til en dato ad gangen. Er listen overtegnet, når man ringer, kan man så blive tilmeldt til den efterfølgende gang.
Er man tilmeldt, og af én eller anden grund alligevel ikke kan komme, er det vigtigt at ringe afbud til receptionen, der så kan tilbyde pladsen til én af dem, der står på ventelisten. Jeg håber, at vi på denne måde kan sikre, at lidt flere af os får glæde af at synge sammen.
Dette var et lille hjertesuk, men der er da heldigvis også en god nyhed. Vi har ansøgt NordeaFonden om penge til at indkøbe den nye højskolesangbog, når den kommer til november, og vi har fået bevilliget kr. 30.000 - så der bliver noget at glæde sig til, og så kan vi håbe på, at pladskravet til den tid er lempet.
Anne Pedersen

Udskriv Email