Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Miniportræt Vibeke Hansen

Vibeke Hansen var med i GrønnegadeCentrets bestyrelse som repræsentant for Ældrerådet igennem 8 år

I den tid blev Vibeke mere og mere glad for GGC og alle de tiltag, som de frivillige satte i gang. Særligt seminarerne, hvor fremtidige tiltag planlagdes, var spændende at være med til.
I det hele taget er det med at tage initiativ til noget nyt og springe ud i det, det er lige der, hvor Vibeke trives bedst.
Vibeke startede i Gospelkoret, mens koret stadig øvede i Sognegården.
Koret har 80 tilmeldte og øver i GrønnegadeCentret hver mandag, til glæde for sig selv og for alle os, der opholder os i GGC og lytter med på den glade sang.
Koret har lige holdt 10 års jubilæum, som blev fejret med en koncert i Frederiksværk kirke og efterfølgende spisning, fest og overnatning på Bymose Hegn i Helsinge.
I det hele taget er korets medlemmer gode til at have det hyggeligt sammen, og hvem kan også være sur, når man synger? Nej vel!
Vibeke er med i udstillingsudvalget, hvor udvalget sørger for, at der hver anden måned året rundt er en ny udstilling i GrønnegadeCentret.
Nye kunstnere skal findes, kontaktes, det hele skal planlægges - lige noget for Vibeke!
Vibeke er født i Århus men fulgte sin mand til Sjælland blot 21 år gammel. Hun færdiggjorde sin læreruddannelse herovre og har været ansat på Kulsvierskolen i 26 år, med opgaver som skolevejleder og lærer i tysk og arbejdskendskab

 

Vibeke har boet i Uvelse i 53 år, hvor hun har deltaget i alt, hvad der rørte og rører sig i den lille by:
Vibeke har været formand for et politisk parti, formand for en grundejerforening, været medlem af Brugsens bestyrelse, været formand for Menighedsrådet i Uvelse kirke og har, efter forbillede fra GrønnegadeCentret, for 2½ år siden etableret en voksenklub.
Klubben låner Uvelse Fritidscenters lokaler hver anden uge i 4 timer, hvor der kommer ca. 30 borgere hver gang og hygger sig med forskellige aktiviteter: kortspil, håndarbejde, badminton osv. Alle spiser også frokost sammen inden man igen går hver til sit.
Som cadeau for alle disse ting er Vibeke udnævnt til Årets ”Brandmajor” i Uvelse i 2019 hvor hun lige har været på job da Uvelses juletræ skulle tændes.
Vibeke synes det er så mærkeligt når folk spørger: ”hvad skal du nu få tiden til at gå med når du ikke skal arbejde?” Som om man var i en venteposition….. vente på hvad?
Nej, det handler ikke om at få tiden til at gå, det handler om at bruge tiden, og det gør Vibeke i den grad!
Bare det at komme ind i GC og blive hilst på af smilende mennesker, det er dejligt, og skulle Vibeke ønske noget for Hillerød, så var det at der kunne komme et tilsvarende center til glæde for pensionisterne i Østbyen.


Else Flydal

 

 

 

 

 

Udskriv Email