Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

FrivilligSocialprisen 2019 er uddelt.

Læs om arrangementet her.

Vi var mange fra GrønnegadeCentret i Støberihallen fredag den 27. september, for at fejrer frivilligheden og fællesskaberne. Samtidig var vi spændte på, hvem der skulle modtage FrivilligSocialprisen, for vores Arrangemenstudvalg var indstillet med disse ord:

8 frivillige fra vores Arrangementsudvalg knokler med højt humør og entusiasme.

GrønnegadeCentrets medlemmer får oplevelser og har mulighed for at gå ”i byen” og rejse med jævnaldrende. Det bryder ensomhed og giver også mulighed for nye venskaber.

Alt dette planlægges, arrangeres og udføres af 8 frivillige, 3 mænd og 5 kvinder. Som møder op hver gang af 8 timer hvor der dækkes borde, serviceres, tilberedes mad og sluttes af med oprydning og opvask for ca. 100 mennesker. Der er årligt 8 traditionsbundne arrangementer og 2 fester med underholdning. Der er udflugter, en udenlands og 1 indenlands rejse samt højskoleophold i juli måned, hvor Centret har lukket. Formål: skabe et socialt fællesskab, så ingen behøver at føle sig alene i en senalder. Tillykke med den store anerkendelse, at blive indstillet – Tak for jer. Tillykke til SALTO, som vandt prisen, fordi de vil være med til at skabe bæredygtige børnefamilier via viden og fællesskab.

Centerbestyrelsen og Centerleder.

Udskriv Email