Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Administration

Ledige frivillig job

 

Redaktionen søger

frivillig hjælper til at skrive centerbladet. Du skal have kendskab til PC og Word-programmet. Bladet udkommer 11 x årligt, vi bruger hver gang 2 – 3 (halve dage).
Lønnen er kaffe og ostemad. Da jobbet er frivilligt respekteres ferie m.m.
Har du lyst til at arbejde sammen i en gruppe på 5 – 6 personer, så er du velkommen til at tage en snak med os.
Redaktionen

- Kunne du tænke dig at være frivillig og skrive referat til vores møder - der er 4-5 møder om året?
- Kunne du tænke dig at være en del af Repair Cafeen og har lyst til at sy?
Er det noget for dig, kan du henvende dig til receptionen.
Anette Høyer

Er der en sælger gemt i dig, så kan vi bruge dig til at sælge annoncer til centerbladet mv. Annonceindtægterne går til driften af centret.

Du kan høre mere ved at kontakte Karl Olsen i centerredaktionen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jytte Nymark og Anette Høyer

Er det lige dig, der kan reparere alverdens ting og samtidig hjælpe andre og miljøet?

Endvidere søger vi en som kan sy, småreparationer og oplægning osv.

Vi kunne forestille os, at det skal foregå i værkstedet om torsdagen fra kl. 12.00 - 15.00.

Du kan henvende dig til centerleder Anette Høyer eller Jytte Nymark fra bestyrelsen.

Jytte Nymark og Anette Høyer

Vi søger 2-3 afløsere, som vil være en del af frivillig teamet, og som kan hjælpe, når andre frivillige har brug for en pause eller er på ferie.

 Henvendelse til:

Yvonne Skovgaard-Holm

Mediegruppen søger hjælpere til lyd, lys og billede. Vi står for lyd-anlægget, lysanlægget og video skærmene med mere.
Vi vil gerne være nogle flere, du behøver ikke være meget erfaren, vi skal nok sørge for grundig oplæring, blot skal du være lidt nysgerrig.
Har du forstand på teknik er vi også interesseret i at høre fra dig.
Har du lyst til at dykke lidt ned i disse emner, må du meget gerne kontakte centerleder Annette Høyer, snarest muligt.

 

Udskriv Email

I 2020 fylder GrønnegadeCentret 25 år

I den anledning kunne vi godt tænke os at interviewe nogle af jer, som har været med i mange år, for at høre hvordan I har oplevet udviklingen: 

Hvordan oplever I, at de årgange der benytter centret nu er anderledes end dem, der var her fra starten? Hvad har været de største succeser, og hvad blev et ”flop”, som ikke skal gentages? Hvordan passer tilbuddene nu til brugernes forventninger? Hvordan tror I centret ser ud om 20 år?
Er du frisk på at lade dig interviewe eller kender du en, der bør spørges, så kontakt venligst redaktionen med et tip.
Det vil også være dejligt, hvis nogle af jer vil fortælle lidt om jeres eget liv. I behøver ikke selv at skrive, men kontakt vores journalist og fortæl f.eks. om dengang I sejlede, dengang I rejste ned i Europa på tommel-fingeren, sjove ting jeres børn/børnebørn har sagt eller gjort, hvordan et menneske eller en bestemt beslutning har gjort en forskel for jer i jeres liv - eller noget helt andet.
Det kan være svært for os selv at forestille os, at netop vores liv og vores historie kan være spændende for andre, men her er så mange mennesker og så mange historier, at det vil være fantastisk at få nogle af dem frem.
Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller læg en seddel i redaktionens kasse i Mimosen.
Centerredaktionen

Udskriv Email

Dansk seniordans beskrivelse

Aktivitet Dansk seniordans
Hvem er tovholder  Rita Nielsen 29401754  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvad koster det ud over medlemskab af Grønnegadecentret 20 kr pr gang man møder op
Hvordan bliver jeg medlem kontakt tovholder, eller mød op
Hvornår foregår det onsdag 16:30 - 18:00
Hvilket lokale Anemone og Bellis
Hvad er vigtigt at vide  skal kunne kende forskel på højre og venstre.
Beskrivelse af aktiviteten

Jeg er som tovholder for Senior Dans i Grønnegade blevet bedt om at skrive lidt om senior dans.

 

Det startede i 1970 i Tyskland, hvor en dame ved Navn Inger  Merete Gerwig opfandt nogle nye danse, som var tilpasset seniorer og til noget iørefaldende musik, og kunne danse kun af damer, som så danser med et rødt eller et blåt bånd, og det gør vi stadig.

Men herrer er også meget velkomne -  uden at blive iklædt et blåt bånd Man fik hurtigt uddannet 1800 danseleder i Tyskland og i 1983 hørte en dame i Hjørring om disse dansere . Hendes navn er Ellen B Andersen, og efter 3x5 dages kursus tog hun til Danmark og fik startet seniordansen her, så i Vensyssel startede der 30-40 hold og i 1987 oprettede man landsforeningen Dansk Seniordans.

Her er jeg uddannet som danseleder ( vi må ikke kalde os danselærer det er beskyttet ) Der afholdes internationalt dansestævne hvert 3. Og sidst i Østrig var vi deltagere fra 14 lande, som alle stillede med hver 2 nye danse, som vi så brugte en uge på at lære hinanden. I år skal der afholdes internationalt senior danse stævne i Lillehammer i maj og jeg skal selvfølgelig deltage.

> Hver 3 år er der nordisk fræk og her kommer de 4 nordiske lande med hver 4 danse, som vi også lærer hinanden og endelig hvert 3. år har vi et dansk træf hvor vi får en ny cd med ca 14-18 nye danse på.

 

Desuden har vi to gange om året et supplerings kursus, så vi hele tiden er godt forberedt på at undervise.

Vi bruger megen god musik gamle evergreens og revyviser så man bliver glad af bare at høre musikken, og så er det jo så nærliggende at danse lidt til den gode musik.

Udskriv Email