Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Filmklub "Før frosten" 28. september

Det danske drama 'Før frosten' udspiller sig i midten af 1800-tallet

og følger bonden Jens, der står over for et svært valg. Da høsten slår fejl, må Jens finde en løsning. Familien står nemlig til at sulte i den barske vinter, og hans eneste chance for at sikre sin egen, datteren Signe og hans søsters to sønners overlevelse er ved at indgå en aftale med storbonden på den nærliggende gård. Jens' udspekulerede plan får dog store konsekvenser, og det bliver starten på hans egen moralske deroute.

Instruktør Michael Noer, der senest stod bag genindspilningen af fængselsdramaet Papillon, har selv kaldt filmen for en "western" både i stil og dens dystre tematikker.
Filmen har fået stor udenlandsk opmærksomhed, og efter dens verdenspremiere på Toronto Filmfestival, har Jesper Christensens bl.a. vundet priser både ved Chicago International Filmfestival og Tokyo Filmfestival for sin hovedrolle, der er blevet kaldt skuespillerens måske bedste rolle nogensinde.
Efter filmen er der mulighed for at hygge sig i Caféen og tale med hinanden om filmen og om, hvad den sætter i gang af tanker.

Pris for film, kaffe/te med kage kr. 40,00.

Billetter købes ved indgangen

Udskriv Email