Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Film - Aldrig mere imorgen

 

Lørdag den 14.april 2018 kl. 14.00 

0plysningsudvalgets filmforevisning

Aldrig mere i morgen af Erik Clausen

med bl.a. Bodil Jørgensen og Erik Clausen

 

Filmen 'Aldrig mere i morgen' handler om den fandenivoldske kunstner Thorvald, der besidder et stort ego og desuden mener, at han er både udødelig og uundværlig.

Da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel giver ham en sidste chance for - som usynlig og fri sjæl - at gå rundt blandt de efterladte.

Thorvald indser hurtigt, at reaktionen blandt de efterladte ikke er helt, som han havde forventet. Og at hans død måske også giver nye muligheder for både den vrede søn Vincent, den unge hustru og hans bitre eks-kone.

'Aldrig mere i morgen' er instrueret af den folkekære Erik Clausen, der også selv spiller hovedrollen. Clausen har tidligere bl.a. haft stor succes med komedie-dramaet Mennesker bliver spist, der ligeledes havde Bodil Jørgensen i en stor rolle.

I denne omgang spiller Jørgensen det overjordiske væsen, der guider Clausens karakter på vej. I rollerne som den forsmåede søn og den efterladte viv ses henholdsvis Nicolas Bro og Marijana Jankovic.

                   

Efter filmen er der mulighed for at hygge sig i Caféen og tale med hinanden om filmen og om, hvad den sætter i gang af tanker

Pris for film, kaffe/te med brød kr. 35,00

 

Billetter købes ved indgangen

Udskriv Email