Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Efterårstur til jylland

 

download

 

Rejse fra den 8.august – den 13.8.2016 Nordjylland.
Sensommeren er på vej, så er det rart at have nogle gode rejseminder at tænke på- 6 dejlige dage til nordjylland og Læsø, hvor alle oplevede så meget og spå mange ting.
Vi boede på hotel Søparken, et dejligt hotel, hvor vi blev meget fint opvartet. God morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Efter dagens ture, atter en dejlg aftenbuffet og kaffe-
Hotellet lå ned til en lille sø, den gik Dorit og jeg rundt om hver aften. Der var smukt og mange fugle at se på.
På turen over til Åbybro gjorde vi holdt på Rindholm Kro ved Viborg Kommune, der blev fortalt lidt historie. Det var mindelund for danske soldater. Der var flere forskellige tanks – meget spændende.


Næste dag var det så Råbjerg Mile der stod på programmet, Danmarks største vandreklit. Herefter videre til Gl.Skagen og Skagen by, med Sandormen ud til Grenen. Desværre blæste det en hel del, så vi kunne ikke gå helt ud. Spiste en flot frokost på restaurant Grenen, der var meget elegant.Derefter fik vi lidt tid på egen hånd. Dorit og jeg var på Bamse Museum, de var meget spændende. Det stormede, men pyt med det, vi havde en god dag.


Herefter gik turen til Fuglereservatet, men vi så desværre ingen fugle, de havde gemt sig, men smukt var der.
Så skulle vi se Tykke Bertha ved Hanstholm, kørte rundt i området i det lille tog, også spændende.Til frokost i det gamle røgeri på havnen. Aldrig har vi fået så stort et stjerneskud. Det var overdådigt.


På 4.dagen startede kl 06.30 morgen, vi skulle til Læsø, en lille smuk ø. Solen skinnede og det var spændende at høre om saltfremstillingen og alle de ting, der var på øen. Vi fik en lokal guide fra øen.


På 5.dagen var det Jesperhus Blomsterpark på programmet. Det var en stor oplevelse, det var så utroligt flot, det rene eventyr. Alle mulige blomster i alle farver. Vi fik atter spændende frokostbuffet i Piratkroen. Der var dækket så fint op. Det regnede ret meget, men vi kunne køre rundt i parken i toget, så alle kørte 2-3 gange rundt, så var vi i tørvejr, men så alligevel parken.

 

6.dagen går det hjemad med besøg i Horsems Statsfængsel. Gjorde holdt på Cafe Caroline, hvor vi fik en dejlig middagsret. Godt arrangeret af vores chauffør Jørgen, der i øvrigt var meget underholdede. Han viste os meget og kørte bussen perfekt og lavede god kaffe til os.
En stor tak til Grete og Ejner for en veltilrettelagt tur
Hilsen Søren Larsen.

grenen002

Udskriv Email