Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Foredrag med Thyge Enevoldsen

 Torsdag den 24. september kl. 10.00-12.00. Thyge er født 18. juli 1952 i Hvide Sande,

hvor han også er opvokset, og hvor hans far var formand i redningskorpset hvilket har givet anledning til nogle anderledes oplevelser for Thyge.

For 28 år siden, efter han havde uddannet sig i Aarhus, blev Thyge præst i Grønnevang Kirke i Hillerød Øst og han har ligeledes været deltidsansat som SSP-medarbejder i Hillerød kommune (25%).

  1. november 2019 tiltrådte Thyge stillingen som ny diakonikonsulent i Helsingør Stift. Konsulentopgaven er en deltidsstilling, og ved siden af den fortsætter han sit nuværende arbejde som kommunal socialarbejder i Hillerød Øst.

Thyge har gennem sin tid som præst opnået stor anerkendelse, ikke mindst på grund af sit store sociale engagement i østbyen og sin evne til at engagere mange frivillige i og omkring kirken.  

Thyge har blandt andet taget initiativ til at etablere det tværkirkelige koncept Kirke Care, der blandt andet i samarbejde med Natteravnene er med til at skabe tryghed i nattelivet.

Thyge vil også komme ind på forskellen mellem opvæksten i Hvide Sande og livet i Hillerød.

Foredraget bliver holdt i A, B og C, hvor borde og stole er stillet op, så bestemmelserne omkring corona er overholdt. Der er 50 pladser.

Der er lagt op til et interessant og anderledes foredrag og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

Pris: kr. 40,- for foredrag samt kaffe og kage.

Oplysningsudvalget

Udskriv Email