Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Videoklub

GrønnegadeCentrets Videoklub (GCV) er en klub for GrønnegadeCentrets brugere, der interesserer sig for at arbejde med videofilm.


GCV er åben over for interesserede medlemmerne, der har forskellige ønsker og muligheder for engagement, tidsforbrug og interesse.

Videoklubben afholder vi møder og workshops.
Møderne bruges til at informere om aktiviteter i og omkring videoklubben. Det er på møderne, at vi arrangerer foredrag fra eksterne foredragsholdere, der kan berige os dels med inspiration til at lave nogle gode videofilm, og dels inspiration til at få foreningsaktiviteter til at være inspirerende og attraktive.
På workshops prøver vi at lave øvelser, der kan gøre os til bedre tilrettelæggere, fotografer og klippere.
Herunder beskæftiger vi os med software til fremstilling af videofilm – for tiden Pinnacle.

Vi har en ambition om at klubben i fællesskab årligt producerer en film til sjællandsmesterskaberne, som finder sted i november, og hvor videoklubben deltager. Herudover deltager vi med medlemmernes egne film.

Sociale arrangementer
Vi har desuden en tradition om en gang årligt at tage på tur, hvor vi hører om noget relevant i forhold til videoproduktion og hygger os med fælles spisning. Både ved denne lejlighed og ved den årlige videoaften i Grønnegadecenteret , deltager vores familier.

Klubben mødes hver mandag kl., 9.30 – 12.00
Vi er interesserede i at blive nogle flere, så kom bare og se hvad vi er for nogle.

Det koster 300 kr. om året at være medlem af klubben. Penge bruges hovedsageligt til anskaffelse af udstyr, men også i forbindelse med sociale arrangementer.

Formand Jørgen Bohn Tlf 48268272
Kasserer Thyge Bøgelund Tlf 51511808
Bestyrelsesmedlem Hans Henriksen Tlf 40418622

 

Udskriv Email