Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Syklub

Velkommen i Grønnegade SyCenter

Hvilken aktivitet Sy-Center
Tovholder

Gerda Casper, 23301224, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ulla Wiberg, 61707187, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad koster det ud over medlemskab af Grønnegadecentret 100kr pr 1/2 år
Hvordan bliver jeg medlem Kontakt tovholder
Hvornår foregår aktiviteten

Onsdag 9-12:30

Torsdag 9-14

Hvilket lokale Fuchsia
Vigtigt at vide  

Vi har nu syklub i Grønnegade Centret fra august til maj Hver onsdag kl. 9-12,30 og Hver torsdag 9- 14. Her er der tillige mulighed for Drop-in syning Underviser er Gerda Casper, fhv. Nordsjællands Sy- og Designskole. Kontingent for deltagelse på holdet er kr. 100,- pr. 1/2 år som betales senest 2. mødegang. I syklubben abonnerer vi på "Burda Snitmønster" som tilrettes efter egne mål og ideer. Du kan sy børne- og voksentøj, sy i skind, undertøjssyning, omsyning, bløde tekstiler til hjemmet m.m. Har du lyst til dekorationssyning, applikation, patswork, broderi, glimmer m.m.på beklædningen er det også muligt. Kom og få inspiration ! Se nye muligheder ! Kast dig ud i din ide` . Brug din kreativitet ! Hvis der er stemning for det, har vi mulighed for ekskursioner, besøg i stof-specialforretninger, udstillinger m.m. Nye ideer modtages gerne. Du er med i planlægningen ! Vi syr sammen og hjælper hinanden, har et skønt socialt samvær og samtidig er her hjælp til det svære. Har du et akut syproblem er der mulighed for at deltage på begge hold, hvis der er plads. Tag din symaskine under armen , kom og vær med. Vi har dog fået doneret nogle symaskiner af ældre årgang, som det er muligt at låne for et mindre beløb pr. gang. Vil du være med ? Så kontakt Tovholder Gerda Casper tlf. 23301224, mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tovholder Ulla Wiberg tlf. 61707187, mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Udskriv Email