Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

Sycenter

Velkommen til GrønnegadeCentrets sycenter

Syklub
Vi har nu syklub i Grønnegadecenteret fra august til maj.
Hver onsdag 9.00-12.30 og
hveranden torsdag ulige uger kl.9.00-14.00, her er tillige Drop-In syning.
Underviser er Gerda Casper.

Kontingent for deltagelse i syklub, foruden medlemsskab af GrønnegadeCentret, er kr. 100 pr. halvår. For at sikre dig plads på holdet er det en god idè at betale før holdstart.

I syklubben abonnerer vi på ”Burda Snitmønstre” som tilrettes efter egne mål og ideer, og du kan sy børnetøj, sy til bekendte, sy i skind, undertøjssyning, omsyning, skindhandsker og bløde tekstiler til hjemmet mm.
Har du lyst til dekorations-syning f.eks. applikation, patchwork, broderi, glimmer mm på beklædning er her en mulighed.
Kom og få inspiration. Se nye muligheder. Kast dig ud i din idè. Brug din kreativitet.

Hvis der er stemning for det, er der mulighed for ekskursioner, besøg i stof- og specialforretninger, udstillinger mm. Nye ideer modtages gerne og du er med i planlægningen!
Vi syr sammen og hjælper hinanden, har et skønt socialt samvær og samtidig er her professionel hjælp til det svære. Har du et akut syprojekt, er der mulighed for at deltage på begge hold, hvis der er plads. Og vi skal derfor bede dig om at framelde via SMS til Gerda – senest dagen i forvejen, hvis du en dag er forhindret.
Vi har fået doneret nogle symaskiner af ældre årgang, som det er muligt at benytte i syklubben. Her betales kr. 20,00 pr. gang for lån af symaskine. Ved ”Drop-In Syning” betales kr. 20,00 pr. gang, herudover betales for brug af syklubbens symaterialer.

Venlig hilsen
Gerda Casper tlf. 23 30 12 24
Ulla Wiberg, næstformand, Dorthe Balslev, kasserer, Janne Andersen, revisor

Udskriv Email