Skip to main content

Sundhedsudvalgsreferat 13. februar 2024

Referat fra møde i Sundhedsudvalget 13.02.24

 

Tilstede: Jette Voss (JV), Niels Jørgen Pedersen (NJP), Evelyn Niemann (EN), Bente Claudi (BC), Grete Holmer (GH), Ella Grimm (EG), Kirsten Dalgaard (KD) og Else Flydal (EF) referent

Fraværende: Susie Dybing, Birgit Vejby, Julie Bulskov-Wichmann

 

  1. Referat fra 16.01.24 godkendt med rettelser. Vi har ændret vores tidligere beslutning så referater fremover så vidt muligt bliver korte beslutningsreferater, som kan lægges offentligt frem på hjemmesiden.
  2. Siden sidst:
    NJP refererer fra Tovholdermødet, alle tovholdere har fået referatet tilsendt. Der blev lagt op til dialog på mødet og idéer som at bruge andre rum til gulvgymnastik blev ikke taget godt imod, pga. det store arbejde med at flytte stole og borde som mange medlemmer ikke kan magte. Ordet bookingsystem vakte heller ikke glæde, men det skal nok drøftes af flere gange før det bliver spiseligt. Julie har tilbudt at lave oplæg til øvelser og brug af maskinerne i Erantis det vil formentlig øge motivationen.
    EN og NJP mødes med Jytte Duus fra redaktionen for at redigere motionsoplysningerne på hjemmesiden.
    GH, NJP, EN og EG mødes med Anette Høyer ang. forholdene omkring Erantis.
    GH oplyser at Ældresagen, Alzheimerforeningen, Seniorrådet og GrønnegadeCentret sammen inviterer til foredrag Når familien rammes af demens 7.05.24 kl. 19-21
    Sommersund planlagt til 17,5, 31.5 og 7.6.
    Der kommer psykomotoriske studerende til foråret.
  3. Forretningsorden v/KD
    KD er stødt på steder hvor kommissoriet og vedtægterne ikke overholdes som oprindelig tænkt, men da arbejdet med revidering af Hovedprincipperne igangsættes her i foråret vil vi ikke gå længere ind i den problematik.
    Oplæg med plan for samarbejdet i Sundhedsudvalget gennemgås og tilrettes. KD renskriver.
  4. Sundhedsbazar foreslås flyttet til biblioteket. GH
  5. Årshjul godtages af udvalget.
  6. EF udarbejder en intromappe til nye medlemmer af sundhedsudvalget
    EG eftersøger bedste måtter til gymnastik